Ring oss nu: 070 - 377 66 20

Skurmaskiner

Skurmaskiner

TASKI Swingo 755 BMS Power

TASKI swingo 755 B ger dig:
 • Smidighet och hög prestanda
 • Perfekt skurning och uppsugning
 • Pålitlighet och hållbarhet
 • Enkelhet och lätt skötsel

Kombination av smidighet och hög prestanda
Swingo 755 B är mycket lätt att hantera och är därför smidig att köra på trånga ytor. Dubbelaxelsystemet gör att maskinen vänder på stället vilket gör den lättkörd på t.ex. möblerade ytor. 40 L renvattentank och det patenterade CSD-systemet ökar produktiviteten väsentligt och minskar antalet tidsödande tankningsstopp under körningen.

Pålitlighet och hållbarhet Användning av ”high tech” material och ”long life” komponenter, förlänger maskinens livslängd och minskar kostnaderna för service och reparationer.

Perfekt skurning och uppsugning Den patenterade borstupphängningen gör att borsten följer golvets ojämnheter och trycker jämnt över hela arbetsbredden vilket ger ett utmärkt skurresultat. Det nya patenterade V­formade sugmunstycket säkerställer perfekt uppsugning av smutsvattnet. Tack vare det beprövade 3 hjul konceptet, är justering av munstycket inte nödvändigt längre.

Enkelhet och lätt skötsel Alla delar som dagligen skall rengöras är gulmarkerade och lätta att ta bort utan verktyg. Instrumentpanelen är försedd med pictogram och visar relevant information. Dessa egenskaper säkerställer driftsäkerhet och kräver liten tid för utbildning av föraren.

Beskrivning av speciella egenskaper

BMS (Battery Management System): Batteriladdaren som är inbyggd i maskinen, förhindrar djupurladdning av batteriet samtanpassar laddningen till batteriets status.

WD (Wheel Drive): Hastigheten som kan varieras framåt (upp till 4.5 km/h) och bakåt (upp till 2.5 km/h) säkerställer ergonomisk och bekväm körning, vilket ökar avverkningsgraden jämfört med en borstdriven maskin.

CSD (Cleaning Solution Dosing): CSD-systemet är kopplat till maskinens hastighet framåt. Detta innebär att samma mängd rengöringslösning fördelas över ytenheten, oberoende av maskinens hastighet.
Skurmaskiner

TASKI Swingo 855 BMS Power/R Euro

TASKI swingo 855 ger dig:
 • Smidighet och stor avverkningsgrad
 • Perfekt skurning och uppsugning
 • Pålitlighet och hållbarhet
 • Enkelhet och lätt skötsel

Perfekt kombination av smidighet och stor avverkningsgrad
Swingo 855 är en smidig och lätthanterlig maskin som har stor kapacitet tack vare sin skurbredd. Skurbredden är 50 cm och borsten skurar effektivt även utmed socklar. Den stora tanken och det patenterade CSD systemet ökar väsentligt kapaciteten och minskar ställtider för tömning och tankning.

Pålitlighet och hållbarhet
Användning av ”high tech” material och ”long life” komponenter, ökar maskinens livstid samtidigt som service och reparationskostnader begränsas till ett minimum.

Utmärkt skurning och uppsugning
Det patenterade borstsystemet följer golvets ojämnheter med samma borsttryck över hela arbetsbredden, vilket medför mycket bra smutsborttagning. Den nya patenterade V-formade sugskrapan ser till att det blir absolut torrt på de flesta golv. Tack vare de 3-stödhjul på skrapan är den helt självjusterande.

Enkelhet och lätt skötsel
Alla delar som skall rengöras dagligen är färgkodade i gult och kan enkelt, utan verktyg, tas bort för rengöring. Instrumentpanelen är lättförstådd och visar all relevant information. Egenskaper som innebär problemfri skurning med ett minimum av förarutbildning

Andra fördelar

BMS (Battery Management System): Batteriladdaren som är inbyggd i maskinen, förhindrar djupurladdning av batteriet samt anpassar laddningen till batteriets status. Detta system förlänger batteriets livslängd.

WD (Wheel Drive- Hjuldrivning): Hastigheten som kan varieras framåt upp till 4,5 km/tim och bakåt upp till 2,5 km/tim säkerställer ergonomisk och bekväm körning, vilket ökar avverkningsgraden jämfört med en borstdriven maskin.

CSD (Cleaning Solution Dosing): CSD-doseringssystemet är kopplat till maskinens hastighet framåt. Detta innebär att samma mängd rengöringslösning fördelas över hela ytenheten, oberoende av maskinens hastighet. Detta ger stor tids- och vattenbesparing samt jämnt skurresultat.
Skurmaskiner

TASKI Swingo 455 BMS

TASKI Swingo 455 ger dig:
 • Brett användningsområde
 • Överlägsen skur- och sugförmåga
 • Enkel daglig skötsel
 • Pålitlighet och kvalité

Brett användningsområde
Tack vare sin kompakta storlek, ställbara och ergonomiskt utformade handtag kan TASKI 455 användas i en mängd olika miljöer. Den passar perfekt på mindre eller trånga ytor i bl.a. butiker, kök, skolor och sjukhus. Det ställbara handtaget och det dubbelaxlade länkhjulet gör att maskinen vänder på stället och är mycket lättmanövrerad och du kommer med lätthet åt längs väggar och under bord.

Överlägsen rengörings- och sugförmåga
Den nya patenterade V-formade sugskrapan suger absolut torrt även i svängarna och klarar de flesta typer av golv även om golvet är ojämnt eller strukturerat. Tack vare det beprövade 3 hjuls konceptet är justering av munstycket inte längre nödvändig. Maskinen är utrustad med direktsug vilket innebär att förmoppning inte behövs. Borst-/ rondellupphängningen är konstruerad så att borsten/ rondellen följer golvets alla ojämnheter.

Enkel daglig skötsel
Maskinen är försedd med gula skötselpunkter på de delar som skall rengöras och underhållas efter varje körning. Bra åtkomlighet till de delar som ska rengöras minimerar tidsåtgången och inga verktyg behövs. Vid rengöring av vattentanken tas denna loss med ett enkelt handgrepp.

Pålitlighet och kvalité
Maskinen är, precis som alla TASKI-maskiner, konstruerad för att hålla länge. Den är byggd av material med hög hållfasthet vilket minskar både driftsstörningar och reparationskostnader.
Skurmaskiner

TASKI Swingo 2500

En ergonomisk maskin med oslagbar manövreringsförmåga och flertalet tillbehör. Idealisk för dig som vill ha hög avverkningsgrad samtidigt som du vill ha åka driftsäkert och bekvämt.

Oslagbar manövreringsförmåga
Det patenterade hjulstyrningssystemet på alla hjul gör TASKI Swingo lätt att använda i trånga utrymmen och på svåråtkomliga ytor.

Driftsäker
Med färre komponenter och en robust konstruktion får du en driftsäker maskin. Borstar och sugblad är lätta att byta och gör maskinen lätt att underhålla.

Ergonomi
Med TASKI swingo får du en bekväm åkning under högt tempo. Den låga ljudnivån gör rengöringen behaglig.

Tillbehör
Tillbehör finns i form av rondellhållare, skurborstar (standard, betong och nylongrit), tömningspump, återvinningssystem och varningslampa
Skurmaskiner

TASKI Swingo 4000

TASKI Swingo 4000 ger dig:
 • Oslagbar produktivitet
 • Överlägsen skur- och sugförmåga
 • Driftsäkerhet och kvalité
 • Enkel hantering

Pålitlighet och kvalité
Maskinen är, precis som alla TASKI-maskiner, konstruerad för att hålla länge. Den är byggd av material med hög hållfasthet vilket minskar både driftsstörningar och reparationskostnader. Maskinen är försedd med gula skötselpunkter på de delar som skall rengöras och underhållas efter varje körning. Inga verktyg behövs.

Smart användning
TASKI Swingo 4000 är lätt att kliva på och av och har en justerbar förarstol med högt ryggstöd. Bra överblick och svängbar sugskrapa gör det möjligt att arbeta nära väggar och runt hinder. Maskinen går att ställa i ett speciellt ECO-läge vilket minimerar ljudet så att körning kan utföras även i ljudkänsliga miljöer. Den nya tekniken ser till att maskinen automatiskt anpassar farten när maskinen svänger.

Oslagbar produktivitet
Det patenterade CSD-systemet säkerställer att rengöringslösningen doseras rätt vid varje insats och att vattenförbrukningen minskar avsevärt. Den stora 200-literstanken tillsammans med den otroligt låga vattenförbrukningen och en rengöringshastighet på hela 7,5 km/h ger en oslagbar produktivitet. Du minimerar tidskrävande tankpåfyllningar. Den unika styrningen på alla hjul gör maskinen mycket lätt att manövrera i trånga utrymmen.

Överlägsen rengörings- och sugförmåga
Den nya patenterade W-formade sugskrapan suger absolut torrt även i svängarna och klarar de flesta typer av golv även om golvet är ojämnt eller strukturerat. Maskinen är utrustad med direktsug vilket innebär att förmoppning inte är nödvändigt.

Maskinens fördelar

BMS (Battery Management System): Den integrerade batteriladdaren förhindrar att batterierna djupurladdas samt anpassar laddningen till batteriernas status. Detta förlänger batteriernas livslängd.

CSD (Cleaning Solution Dosing): Det patenterade doseringssystemet doserar exakt rätt mängd rengöringslösning på golvet i förhållande till maskinens hastighet.

ECO mode: Eco funktionen ökar drifttiden för maskinen samt reducerar ljudet. Underlättar städning i ljudkänsliga miljöer.

Jfit (helautomatisk kemdosering): Alltid rätt produkt och dosering i maskinen. Säkerställer bästa rengöringsresultat och förhindrar skador på golvmaterialet p.g.a. fel produkt. Maskinens renvattentank innehåller alltid bara vatten och man behöver inte tappa ur någon oförbrukad rengöringslösning vid rengöring av maskinen.

START/STOP program: Inställning av t.ex. vattenmängd, borsttryck och eco-funktion lagras alltid när man avslutar körningen med START/STOP funktionen. Det gör maskinen inställd och klar vid nästa körning med endast ett tryck på START/STOP-knappen.
Skurmaskiner

Fimap Genie B

Genie B är den minsta batteridrivna kombimaskinen på marknaden som helt kan automatisera manuella st ädsystem. Resultatet visar sig direkt: städtiden och st ädkostnaden minskar drastiskt.

Användaren blir mer effektiv och behöver inte bli trött i armarna av mopphantering.

Genie B kan för ändra den traditionella städmarknaden fullst ändigt eftersom 90% av ytor mindre än 1000m2 fortfarande st ädas med manuella metoder som inte bara är dyra, de är dessutom inte effektiva.

Genie B kan städa små ytor fyllda med hinder tack vara den flexibla utformningen och att den är så l ätt att jobba med.

Ring oss nu

070 - 377 66 20

Adress

Ersnäsvägen 181
975 92
Luleå, Sverige

E-post

antekservice@gmail.com

Om oss

Antek Service AB har mångårig erfarenhet av försäljning och service av städmaskiner av alla märken. Läs mer om oss.

© 2024 Antek Service. Alla rättigheter reserverade | Logga in

Producerad av Kim Andersson